Instellingen

LiveHouse organiseert voor de 9e keer C-Day op 20 juni 2019

Samen met de congrescommissie van Logeion, de beroepsvereniging voor communicatieprofessionals, geeft LiveHouse vernieuwde inhoud en vorm aan het nationale vakcongres.

Op 20 juni laten een groot aantal communicatieprofessionals tijdens CDAY 2019 het vakgebied schudden! Bij dit spraakmakende vak-event draait alles om jouw vak, en communiceren met impact. Je ontmoet niet alleen de smaakmakers en koplopers uit het communicatievak, maar ook internationale gastsprekers en experts van buiten het vakgebied. Er zijn Fasterclasses van topsprekers met een ‘Passie voor het Podium’, talkshows over actuele (vak)issues en keynotes over complexe en actuele cases.

In samenwerking met een groot aantal partners realiseert beroepsorganisatie Logeion een toonaangevend (én betaalbaar!) congres voor álle vakgenoten in Nederland: inhoud, inhoud en nog meer inhoud. Over strategieën die werken, dilemma’s die je wakker houden en opinies die je blik op je eigen praktijk verrijken en veranderen. Kom je voor Content? Om Contacten te leggen? Of omdat je je Communicatievak wil bijhouden? C-Day garandeert je een congres met veel inspiratie, bijzondere vergezichten en een professionele setting waar je je communicatiehart kan ophalen.

CU at CDAY 2019 op 20 juni!

Binnenkort maken we het programma bekend, maar blijf alvast op de hoogte via twitter #cday2017 en hou www.cday.nl goed in de gaten.

Naar overzicht »

door Kees ™