LIVEHOUSE: Kennis delen is kennis maken

LIVEHOUSE: Kennis delen is kennis maken

Vijfentwintig jaar geleden stond het vak van evenementen nog in de kinderschoenen. Nu zijn strategische interventies een onderwerp in de boardroom. Een belangrijke ontwikkeling waaraan LiveHouse heeft bijgedragen.

Nicoline van Straten, oprichter van LiveHouse: “Ik heb, samen met m'n team, in al die jaren honderden concepten ontwikkeld voor geweldige klanten. Naast dit commerciële werk, heb ik altijd willen bijdragen aan de ontwikkeling van het vak. Daarom heb ik aan de wieg gestaan van de oprichting van IDEA, het Genootschap voor Eventmanagers en Pien en Evelien. Want als we kennis delen, vermeerdert het voor iedereen." 

Ook bij de viering van '25 jaar LiveHouse' lag het accent op ‘kennis delen’. Nicoline van Straten hield op 25 mooie zomeravonden gesprekken met 25 CEO's en corporate communicatiemensen over de strategische rol van events en interventies. De nu ontwikkelde Leergang 'Persoonlijk leiderschap voor eventmanagers bij verandertrajecten' is daarvan het resultaat.

 

Pien en Evelien

Pien & Evelien is een kennisplatform dat in 2010 is opgezet door Nicoline van Straten en Gerdie Schreuders. Samen vertegenwoordigen zij meer dan 40 jaar ervaring met zakelijke evenementen. Op de website van Pien & Evelien delen zij hun gezamenlijke kennis met iedereen die praktische tips wil bij het organiseren van evenementen. Een kado op zich.

Ga naar link »

Graag ontvang ik de give away

Vul onderstaande uw naam en e-mailadres in.

door Kees ™