Instellingen

LiveHouse Intensive

Samen met collega’s in één dag een eigen eventplan ontwerpen? Voor een event of voor een traject van verschillende events? Dat kan, in samenwerking met de experts van organisatiebureau LiveHouse. Binnen 12 uur en met gegarandeerd resultaat.

Wat is het?

LiveHouse Intensive is een event waarbij u de LiveHouse-aanpak leert toepassen. Het is een dienst die wij hebben ontwikkeld voor (corporate) eventafdelingen of teams van personen die binnen een organisatie betrokken zijn bij eventontwikkeling.

Hoe werkt het?

U verzamelt samen met uw interne stakeholders om 9 uur ’s ochtends en om 9 uur ’s avonds heeft u een werkbaar plan op papier. Dat plan ontstaat in 4 stappen:

Ontbijtsessie

Tijdens de eerste sessie formuleert u samen met een eventstrateeg de doelstellingen voor uw event(jaar)plan. Ook maakt u een profiel van de doelgroep(en).

Creatieve brainstorm

Onder begeleiding van LiveHouse bepaalt u samen: het overkoepelend thema, een creatief plan en de return on investment.

Lunch- en middagsessie

Met een producent van LiveHouse toetst u uw plan op financiële en organisatorische haalbaarheid.

Vervolgens gaat u aan de slag om het (online) uitnodigings- en communicatietraject vorm te geven. Tegelijkertijd voorziet een visualizer uw plan van een aantrekkelijke look & feel. Daarmee bereidt u gezamenlijk de presentatie van het plan voor.

Diner

U presenteert het plan aan elkaar ter voorbereiding van de presentatie binnen uw organisatie.

Voordelen van de Intensive-methode

U ontwikkelt in recordtijd een afgerond en onderbouwd plan, compleet met beeldmateriaal en kostenberekening. Normaal gesproken zijn verschillende medewerkers binnen één organisatie daar meerdere dagdelen mee bezig. Waar voor uw geld dus.

Het plan kunt u direct aan de beslissers binnen uw organisatie voorleggen. Dat bespaart veel tijd.

Als die beslissers zelf meedoen aan LiveHouse Intensive, kunt u na afloop zelfs direct aan de slag. Nog meer tijdbesparing.

Bijkomende voordelen: de Intensive-methode werkt teamversterkend en u doet samen spelenderwijs veel eventkennis op.

Meer informatie?

Bel Nicoline van Straten: 06 55 33 54 14.

door Kees ™