Samen beleven en veranderen

Samen beleven en veranderen

Als een event strategisch, legitiem en integer is, zal het concept zijn werk doen. Ook in Corona-tijd.

Een goed evenement is meer dan de som der delen.

  • Chemie...
  • Magie...
  • Een vonk die overspringt...
  • Een gedeelde beleving, met impact op rationeel én emotioneel niveau...

Die chemie, die magie, die vonk en beleving zijn kenmerkend voor de aanpak van LiveHouse. LiveHouse gebruikt evenementen als strategische interventies. Op veilige afstand van elkaar.

Altijd met een doel

LiveHouse is een bureau voor strategische events die langdurige resultaten voortbrengen.

Ons vertrekpunt is altijd de vraag wat u teweeg wilt brengen. Evenementen – live communicatie – zijn namelijk een goed middel voor:

  • Ervaringen en kennis uitwisselen en samen verder komen.
  • Echte gevoelens delen zoals trots, ongerustheid, dankbaarheid, boosheid, zorg of blijdschap.
  • In een breder verband blijvende verandering realiseren in de organisatie of bedrijfscultuur.
  • Met medewerkers en/of zakelijke relaties stilstaan bij prestaties en successen.

Werkwijze

LiveHouse gelooft in co-creatie en werkt dus nauw samen met u als opdrachtgever aan uw evenement. We zijn benieuwd naar verhalen, wensen en beren op de weg. Daarom stellen we veel vragen. Wat is uw doel, uw verwachting? Welke boodschap wilt u delen en waarom? Om welke doelgroepen gaat het en wat houdt hen bezig? In hoeverre kunt u iets voor elkaar betekenen en kunt u samen trots zijn? Wat is uw gedeelde verleden en waar wilt u samen naar toe?

Met uw verhaal voor ogen ontwerpen we een strategie met live communicatiemiddelen, om uw doel te verwezenlijken. Die strategie sluit altijd aan bij uw overige strategische communicatie.

De strategie vertalen wij naar een veilig en creatief concept waarin uw verhaal tot leven komt, uw boodschap wordt gedeeld. In één event, meerdere events, of in combinatie met online als dat nodig is vanwege Corona.

Uitvoering

Voor de uitvoering hebben we alle benodigde disciplines zelf in huis. Van conceptontwikkeling tot online tools, opnamestudio, logistiek management en van tekst- en scriptschrijven, 3D videoprojecties tot Coronadraaiboeken. Zo kunnen wij waarmaken wat we zelf op de tekentafel hebben bedacht. En – ook niet onbelangrijk – u zit altijd met de makers aan tafel en heeft steeds één aanspreekpunt.

LiveHouse is een ongebonden organisatiebureau en kiest bij elk evenement voor de leveranciers met de grootste toegevoegde waarde en toewijding.

Bovenstaande neemt niet weg dat u LiveHouse ook kunt inschakelen voor een deelaspect van uw evenement. Bijvoorbeeld bij een project dat u zelf uitvoert en waar wij co(ach)-creator bij zijn.

door Kees ™