Genootschap voor Eventmanagers

Non stop netwerken

Het Genootschap voor Eventmanagers is een ontmoetingsplaats voor eventmanagers van in Nederland gevestigde bedrijven en organisaties. Binnen het Genootschap wordt informatie over het vak overgedragen, kennis uitgewisseld en worden ervaringen gedeeld. De bijeenkomsten van het Genootschap bieden ruim gelegenheid tot netwerken. Daarnaast worden de belangen van de individuele leden behartigd en is er een constante focus op het belang van het evenement als onderdeel van de marketing-communicatiemix

Het Genootschap heeft een select aantal Preferred Partners, alle zijn kwaliteits-toeleveranciers in de eventbranche. LiveHouse is sinds 2012 toegetreden als Preferred Partner van het Genootschap.

Het Preferred Partnership houdt onder meer in dat LiveHouse het Genootschap een warm hart toedraagt en op verzoek de leden van advies dient.

De Preferred Partners van het Genootschap komen drie maal per jaar samen. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken zij de actuele ontwikkelingen in de branche. De pluriforme samenstelling van de groep Preferred Partners (één vertegenwoordiger per vakgebied) draagt er aan bij dat deze gelegenheden een uniek inzicht geven in de status van de eventbranche.

Genootschap voor Eventmanagers

 

door Kees ™